Vluchtgegevens

Zó, we zijn onderweg naar het vliegveld. Arie achter het stuur, mama ernaast en ik comfortabel op de achterbank.

Ready!

Dat houd ik nog wel 1,5 uur vol 🙂 En daarna zal het toch echt een lange zit worden (misschien krijg ik wel doorzitplekken hahaha). Om 22:00 vanavond vertrekt mijn vliegtuig naar Abu Dhabi, waar ik om 06:35 (lokale tijd, dus in NL 04:35) land. Vervolgens vertrekt om 08:40 (NL 06:40) mijn vliegtuig naar Bangkok, waar ik dan om 18:40 (NL 13:40) aan kom. Ik heb dus wel wat tijd te overbruggen, maar ook dat is natuurlijk een supervette ervaring want ik heb nog nooit zoooo lang in een vliegtuig gezeten. 🙂

Ik heb in ieder geval al 1 leuk nieuwtje: ik zit 2 x aan het raampje. Joehoeeeee!! Van de 14 uur vliegen is het 8 uur donker en zitten we 13 uur zo hoog dat je niets kunt zien op de grond, maar goed het is leuk voor het idee he. In het kader van: ‘geef dat kind toch een Fanta…’

Mocht je graag willen weten of ik veilig onderweg, geland of anders ben. Hieronder mijn vluchgegevens met Etihad airways (In zo’n vliegtuig met meer dan 6 stoelen naast elkaaaaaarrrrr 😀 ).

 

Heenreis: check mijn vlucht naar Abu Dhabi (EY78)
http://schiphol.mobi/web_flights/departure_detail/EY0078_2015-07-21_AUH

En de vlucht van Abu Dhabi naar Bangkok (EY408) http://m.abudhabiairport.ae/english/departures/index.aspx?mode=details&type=Departure&date=20150722&flight=EY408

 

En voor iedereen die zich druk maakt over mijn poes Elly 🙂 . Mijn allerliefste zusje woont de komende 2 weken in mijn huisje. Voor Elly superfijn, want ik ken niemand die beter met diertjes om kan gaan dan Carmen 🙂 Succes, zussie! (L) En bedankt! Zorg goed voor mijn huisje, auto en vooral voor Elly 😀

image

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *