Lopen voor Lyme

Lieve allemaal,

De zus van een goede vriendin van mij (Loes van Aert- Meesters) voert al enkele jaren een strijd tegen de ziekte van Lyme. De ziekte van Lyme is een ziekte die door teken overgedragen kan worden en zorgt voor verlamming en uitval van lichaamsfuncties, welke niet te genezen is. Dat is een enorme beperking waardoor Loes in het dagelijks leven beperkt kan functioneren en dát met nota bene een gezin van drie jonge kinderen.

Over Lyme is eigenlijk maar weinig bekend en ook het verzekeringssysteem vergoedt niets, omdat zij de ziekte niet erkennen. Daardoor komen bijna alle kosten van behandelingen neer op henzelf en dat is een zware dobber. Als voormalig scoutingleidster maar ook als geocacher en natuurliefhebber ben ik ook veel buiten en alert op teken! Zelf heb ik in al die jaren al wel een stuk of 25/30 teken gehad :O . Dit had ook mij kunnen overkomen! Dit alles heeft mij behoorlijk aangegrepen en ik wil Loes en haar gezin hier dan ook graag bij helpen!

Om meer aandacht te vragen voor Lyme en daarnaast geld op te halen voor Loes loop ik op 14 april in Woudenberg zeven uur lang voor Lyme. Dit is een landelijk initiatief waarover je meer informatie kunt vinden via www.lopenvoorlyme.nl

Ik zou je willen vragen of je mij misschien zou willen sponsoren in mijn wandeluitdaging van 7 uur.

Al het opgehaalde geld gaat direct naar medische kosten voor Loes en daarnaast is er de intentie om een elektrische fiets aan te schaffen, omdat een gewone fiets niet haalbaar is. Het geld blijft dus nergens aan de strijkstok hangen.

Wil je er meer over lezen en doneren, ga dan naar de volgende website http://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-13-dozijn/

Je kunt hier op ‘Steun het team’ klikken en dan mijn naam aanklikken om te doneren; zodat je sponsoring bij mijn naam komt te staan. Dit kan ook anoniem. Mocht je zelf nog mensen kennen die ook graag zouden willen sponsoren: GRAAG! Ook eigen acties waardeer ik erg; wellicht kan ik je helpen!

Ik hoop dat jullie mij willen helpen om dit échte goede doel een steuntje in de rug te geven en mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag!

Heel erg bedankt en veel liefs,

Ine.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *